Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koirillakin on tarpeensa – Valmista ei tule, vaikka kuinka kirjoitellaan

Jokaisella koiralla ja eläimellä on samat syömis- ja ulostustarpeet kuin ihmisillä. Ihmisten elintason muuttuessa on koirien määrä lisääntynyt Forssassa ja koko Suomessa.

Koirien ulosteista käytävä keskustelu sanomalehdissä toistuu keväisin. Valmista ei tule, vaikka kuinka kirjoitellaan. Jätösten pussiin kerääminen on hyvä keksintö, joka taitaa olla ulkoiluttajien keksimä.

Keksimistä pitäisi siihen kykenevien jatkaa ja keksiä laite, joka talutushihnan yläpäässä olevaan kahvaan liitettynä toimisi vipua kääntäen, taikka nappulaa painaen. Kahvan yhteyteen koteloidusta hienon käsilaukun näköisestä kotelosta tulisi esiin kahden leikkilapion muodostama pihti, johon jätös otetaan ja viedään kodin roskikseen.

Pihti voisi olla korvattavissa myös ilmalla toimivalla imurilla, mutta se voisi tarvita jo isompaa tekniikkaa. Keksinnän onnistuessa markkina-alueena olisi Suomen lisäksi koko Eurooppa.

Nimimerkkien takana käytävä keskustelu on aika repivää, ja asiansa hyvin hoitavia syyttömiä syyttävää. Se pitäisi saada loppumaan.

Aloitteleva keksijä

Ps. Miten on, jos koiran kodin pihalla olisi pieni aitaus ja siellä metri kertaa metrin kokoinen (tai isompi) sähkövastuksilla lämmitettävä hiekkalaatikko, tekisikö koira siihen tarpeensa? Jos se kelpaisi koiralle, niin ei isäntäväen olisi pakko lähteä aamulla koiran kanssa maantietä tallaamaan.