Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koirankakkaa kosolti myös Tammelassa – Jätös ei maadu asvaltilla!

Koronavuonna lisääntynyt koirien määrä näkyy Tammelassakin lisääntyneenä koirankakkakasojen määränä. Kirkonkylää kiertävän kevyenliikenteen väylän valkoiset lumipenkat on tilkutettu tiheään ko. ulostekasoilla.

On käsittämätöntä, että varsinkin hautausmaan aidan vierusta on suosituinta pissatus- ja kakatusaluetta. Jopa portinpielet ovat käytössä ns. kusitolppina.

Puolustajien on turha puhua, että ko. jätös maatuu. Se maatuu kyllä metsissä ym. luonnollisissa ympäristöissä, mutta ei asvaltilla. Lumen sulamisen myötä jätös valuu pitkin kevyenliikenteenväylää. Nauti siinä sitten ulkoilusta.

Tämä sama ongelma näyttäytyy myös kesällä yksityisten kiinteistöjenomistajien nurmikoilla. Yks kakkaa ja kaikki kakkaa. Kiinteistöjen omistajat joutuvat keväisin ja syksyisin haravoimaan roskia ja lehtiä kakkajätösten kera. Eikä nurmikonleikkuukaan ole kivaa, kun jätökset pyörivät terien alla.

Jos koiran jätösten poiskerääminen on niin vaikeaa, niin voisiko sen koiran kakattaa ensin omiin nurkkiin ja lähteä vasta sitten lenkille?

Yksi monen puolesta