Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaihtoehtoina jääkiekkokaukalon tai Vesihelmen remontti – Kuntosali on tärkeä tekijä kaikille terveyden ja kunnon ylläpidossa

Ensimmäisenä tuli mieleeni, kummassa kaukalossa, Vesihelmessä vai jääkiekkokaukalossa, käy eniten ihmisiä ja onko ihmisten määrä sama molemmissa? Ei ole, Vesihelmen tiloissa käyvät treenamassa ja kuntoutumassa monet ikäihmiset ja koululaiset sekä myös työelämässä olevat. He eivät ole juurikaan näkyneet jääkiekkokaukalossa. Ikäihmisillä on vielä lisäksi ohjattu kuntoutus Vesihelmen tiloissa. Koululaisia tuodaan muualtakin kuin Forssasta Vesihelmeen linja-autoilla kuntoilemaan ja uimista opettelemaan.

Muutama aika sitten oli samanlainen vaihtoehto, mihin rahat käytetään, ne oli varattu tärkeisiin kattokorjauksiin veden vuotamisen poistamiseksi. Loppujen lopuksi jääkiekkokaukalo veti rahat korjauksiinsa. Kuitenkaan ei maltettu odottaa siihen saakka, kunnes lattian alla olevat johdot korjataan, koska mahdollinen urheilumenestys oli etusijalla. No, nyt sitten on se aika, kun ne korjatut kohdat sitten puretaan ja ne silloiset korjausrahat menivät kuitenkin hukkaan, kun se suuri remontti on edessä.

Itse kävin Vesihelmessä ainakin kerran viikossa kuntoilemassa ennen koronan saapumista ja se uimahalli oli yksi tärkeä tekijä tänne Forssaan muuttamisessakin. Vantaallakin oli uimahalli lähellä silloista asuntoani, mutta siellä ei silloin ollut näitä kuntoiluun liittyviä tiloja eikä vesihierontalaitteita lainkaan.

Nyt odottelen, milloin uimahalli ja kuntosali avautuvat, jotta voisin kuntoilla kunnolla. Kuntosali on tärkeä tekijä kaikille terveyden ja kunnon ylläpidossa.

Ystävällisin terveisin

Aila Lahtinen

kuntavaaliehdokas (ps.), Forssa