Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö eduskuntavaaliehdokasta? Tästä pääset Forssan Lehden vaalikoneeseen

Vehreys ja kauneus matkailuvalttina – Forssassa vetoaa myös historia

Hyvä ”Teitä en äänestä ainakaan”, ja muutkin asiasta kiinnostuneet. Itsehän opiskelen vielä ainakin toistaiseksi matkailualan perustutkintoa, hinkua on myös kestävän kehityksen pariin.

Forssa on kaunis ja vehreä kaupunki, jonka matkailuvaltti on juurikin se, vehreys ja kauneus. Forssan historia on myös mielenkiintoinen, ja Forssan museo on yksi lempipaikkojani Forssassa. Lähellä on myös mm. ihastuttava Torronsuon kansallispuisto.

Forssalla on paljon potentiaalia vaikka mihin. Markkinointiin ja Forssan maineen kääntämiseksi toiseen, eli positiivisempaan, suuntaan tarvitaan kuitenkin vielä työtä. Forssa on ollut itselleni ja lapsilleni aina hyvä paikka asua ja elää, haluan että se on sitä myös muille.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Monikylän saapuminen kaupunkiin, ja sen vuoksi lopetusuhan alle joutunut vanhempi koulu ei luo hyvää ja lapsiystävällistä kuvaa. Keskuskatu jolle suunnitellaan parkkipaikkaa, saisi minun puolestani jäädä tekemättä kokonaan, ja kadun voisi pyhittää jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Itse käytän kyseistä katua hyvin paljon, ja siellä kulkee myös hyvin paljon pieniäkin koululaisia. Parkkipaikkoja löytyy jo Kauppakadun puolelta.

Haluan Forssan pysyvän jatkossakin kauniina ja vehreänä, ja hyvänä paikkana asua kaikenikäisille forssalaisille. MItä en halua, on nähdä rakkaan kotikaupunkini muuttuvan betoniviidakoksi.

Anniina Vinkki

kuntavaaliehdokas (vihr.)

Forssa