Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lamminrannan epäkelpo parkkipaikka – Nuoret siirtyivät parkkipaikkamuutoksen jälkeen ajelemaan matonpesupaikan ohi ja kokoontumaan avantouintipaikalle

Lamminranta saa syksyllä uuden päällystetyn parkkipaikan nykyistä kauemmaksi – Siirron syynä on pohjaveden suojelu, uutisoi Forssan Lehti 13.8.2020. Lamminrantaan Nummilähteenkadulle ilmestyi myös portti ja moottoriajoneuvolla ajo kielletty -liikennemerkki.

Kun nuoret ovat tunnetusti huonojalkaisija eivätkä myöskään jaksa kävellä tuota vajaata 50 metriä uimapaikalle, niin piti keksiä uusi reitti. Niin sitten valikoitui Lamminkadun päästä promenadi kevyehkö kävelytie, jota mopoautot / henkilöautot huristavat vauhdin ollessa tapissa samalla pölyttävät juuri pestyt matot, jotka ovat kuivamassa matonpesupaikalla. Myös sieltä löytyy liikennemerkki moottoriajoneuvolla ajo kielletty.

Sanktio tästä piittaamattomuudesta voi tulla tosi kalliiksi, tietä käyttävät myös lapset ja lastenvaunussa olevat pienokaiset. Arvatkaa iskät ja äidit, kenen lompakolle tie käy, kun korvausasioita käsitellään oikeudessa.

Uusin kokoontumispaikka löytyi viime viikolla Lamminkadun alkupäässä olevalla ns. avantouintipaikalta, jossa poppikoneet soi ja kansa metelöi huomioimatta muutaman kymmenen metrin päässä tiestä omakotitalon asukkaita, joiden kotirauha on menetetty, tämä siis puolen yön jälkeen. Nuorisolla on melko suppea sanavarasto. Joka toinen sana on löytyy sieltä genitaalialueelta.

Kuten tuossa alussa viittasin pohjaveden suojelusta, niin uimapaikan välittömässä läheisyydessä on parkkipaikka, johon voi parkkeerata 10-20 kpl moottoriajoneuvoa. Kun kalusto ei ole aivan uusinta uutta, on vaarana öljypäästö, siinä ne uimiset sitten olivatkin ja taitanee olla lampi myös varavesilähteenä.

Tämä kyseinen parkkipaikka ei ole nuorison vika, joku viisas on sen sinne sijoittanut. Kuka lienee tämä viisas mies???

EVP Keijo Lindeman