Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vielä on kesää jäljellä – Taloyhtiöissä pihajuhlat ovat hyödyllisiä ennen kaikkea yhteishengen ja tiedonkulun kannalta

Tänä kesänä tsaari Putin on luovuttanut osan ruskihelteestä entiselle alusmaalleen. Sen kunniaksi kannattaa nyt järjestää taloyhtiöiden pihiksiä. Meidän yhtiössä suuren suosion saavuttaneita jo kahdeksatta kertaa viereisessä puistossa.

Pihajuhlia on Suomessa järjestetty jo vuosikymmeniä.

Juhliin kuuluu tietysti ruokatarjoilu. Muurinpohjaletut, makkarat, kahvi ja makoisa täytekakku, jonka taloyhtiömme mahtava paakari Sirkka on hartaudella valmistanut.

Lisäksi pelejä ja kilpailuja lapsia unohtamatta. On kettingin heittoa, kolikon upottamista, mölkkyä ym. Booliakin on tarjolla, mutta ei örvellykseen asti. Myös jokavuotinen tietokilpailu kuuluu ohjelmaan.

Naatiskellaan ja ennen kaikkea tutustutaan naapureihin.

Taloyhtiön aina vajaata juhlakassaa voi täyttää arpajaisilla. Yhteistyökumppanit antavat mieluusti ruokatarvikkeita ja arpajaisvoittoja.

Taloyhtiössämme asuu myös oma Albert Järvinen. Hän on bändinsä kanssa järjestänyt joinakin vuosina keikan pihiksiimme. Myös Forssassa suuren suosion saavuttanutta yhteislaulua hän on ollut vetämässä.

Taloyhtiön parasta tietoa saadaan isännöitsijältä yhtiön tilanteesta. Voitte kutsua isännöitsijän selvittämään, mikäli hänen lomansa ei ole esteenä.

Olemme myös kutsuneet naapuriyhtiöiden asukkaita juhlimaan. On aina ollut oiva tilaisuus tutustua heidän ongelmiinsa.

Näin korona-aikanakin suosittelen pihiksien pitämistä. Juhlat ovat hyödyllisiä ennen kaikkea yhteistyön ja tiedonkulun kannalta.

Keijo Wääri

Myllykatu 1