Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tammelan sosiaalidemokraateilla ei ole syytä huoleen Vihreiden ja Perussuomalaisten vaaliliitosta

Tammelan luottamuspaikkaneuvotteluissa olemme pyrkineet – jo kolmatta kertaa – mahdollisimman hyvään päätösten valmisteluun. Tekniset vaaliliitot ovat normaali demokratian toimintatapa sen varmistamiseksi, että myös pienemmät poliittiset ryhmät ja sitä kautta niiden äänestäjät saavat äänensä kuuluviin keskustelussa ja lautakunnissa.

Tammelan sosiaalidemokraattien ei tarvitse olla huolissaan siitä, että Perussuomalaisten ja Vihreiden valtakunnalliset agendat menisivät täällä kuntatasolla jotenkin sekaisin, koko ajatuskin on absurdi (suom. holja).

Tammelan sosiaalidemokraattien ei tarvitse olla huolissaan Perussuomalaisista tai Vihreistä muutenkaan näissä neuvotteluissa. Toivomme, että myös he keskittyvät toimeenpanemaan sosiaalidemokratiaa ja mahdollisimman toimintakykyistä tulevaa valtuustokautta.

Tähän mennessä viimeisen 16 vuoden aikana nimenomaan keskustalla ja sosiaalidemokraateilla on ollut vaikeinta joustaa omastaan laajapohjaisen keskustelun eduksi.

…Ettekö muuta keksineet?

Ystävällisin neuvotteluterveisin

Kristiina Liinaharja

Vihreät De Gröna neuvottelija

Pekka Kannisto

Perussuomalaiset ry neuvottelija