Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sian- ja broilerinlihan hiilijalanjäljet on tutkittu Lukessa – Yhteistyö ja tutkittu tieto ovat välttämätön pohja sian- ja broilerinlihatuotannon ympäristökilpailukyvylle

Luonnonvarakeskus (Luke) on tuottanut tuoreet arviot suomalaisen sianlihan ja broilerinlihan ilmasto- ja vesiniukkuusvaikutuksista alan toimijoiden kanssa. Yhteistyö ja tutkittu tieto ovat välttämätön pohja sian- ja broilerinlihatuotannon ympäristökilpailukyvylle. Alan kehittyminen heijastuu myös Forssan seudulle, onhan alueella runsaasti alkutuotantoa, liha-alan tuotantolaitoksia ja myyntiä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi 9 viikoksi vain 1 €/vko ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 1 €/vko

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi