Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Eikö Forssassa osata liikennesääntöjä vai ovatko ihmiset välinpitämättömiä?

Eikö Forssassa osata liikennesääntöjä vai ovatko ihmiset todella näin välinpitämättömiä liikenteessä? Liian monta kertaa olen joutunut vaaratilanteeseen, jossa kolari on ollut todella lähellä. Esimerkkejä on monia. Itsellä on ollut etuajo-oikeus ja eteeni on ajettu esimerkiksi kolmion takaa yhtään ympärilleen katsomatta, kaasu pohjassa. Jos kortilliset eivät osaa liikennesääntöjä, niin menköön takaisin autokoulun penkille.

Kyllästynyt

Jokioisten keskusraitti sai uudet asfalttilakut syviin uriin, hyvä niin. Kuitenkin se sama vesimonttu Nirpanmäen päällä suojatien vieressä edelleen korjaamatta. Se monttu on ollut siinä vuositolkulla ja edelleen vesi lentää !!! Pitäiskö kunnassa jonkun tehdä jotain?

LISÄPRESSU

Miten mahtaa käydä, kun monaariin siirtyy kaksi päiväkotia, yhdistetäänköhän ne, vai jatkaako kaksi erillistä päiväkotia? Olisi kiva tietää myös tästä, että miten/tai onko mietitty asiaa edes?

Kummatkin perinteikkäitä ja erilaisia päiväkoteja

Kiitos Forssan koronarokotuksen ajanvaraukseen Meri Yli-Kahrakuusi ystävällisestä, joustavasta sekä asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta. Oli todella mukava saada asioida kanssasi.

Kohta 16-vuotiaan äiti

Pehkijärvi yhdistys voisi selittää, mikä osa onginnasta tapahtuu genitaalein. ”Miehet + veteraanit, naiset/nuoret” (FL 28.7.) on vähintäänkin kyseenalainen sarjajako.

Sovinismi rakenteissa

Vesihelmi auki 2x rokotetuille. Saadaan jotain vastinetta verorahoille. Vai pitääkö nekin rahat viedä Somerolle?

Uimapuku peittää navan

Koirallinen kulkija (FL 28.7), nuo kaikki mainitsemasi ovat jo verolla enemmän tai vähemmän.

Veronmaksaja

Koiraton kulkija (26.7.) on oikeassa. Mutta koiraveron pitää olla yli 500, jotta sillä on vaikutusta koirien määrään ja sitä kautta ilmastoon.

Realisti

Voi Turkka (FL 29.7.)! Frisbeen viskelystä jos mistä olisi syytä tulla olympialaji. Suomen mitalimahdollisuudet nousisivat ja kyllä se kunnon urheilua on.

Fribaspirit

”Koulutie kannattaa harjoitella yhdessä” -kirjoitus (FL 28.7.). Koulu alkaa vuoden päästä, alamme harjoitella sitä jo kohta, jotta lapsi osaa erittäin mutkaisen tien Paavolasta monariin, jos se kerta on vanhemman vastuulla.

Vihaan jo nyt monaria. Live love Forssa?

Koulutiekirjoitus FL, siinä kerrotaan, että koulutie on vanhemman vastuulla. Missä on kaupungin vastuu järjettömässä koulunsiirrossa? Ja monen ekaluokkalaisen turvattomassa koulumatkassa.

Vanhemmista moneksi, muttei mahdottomuuksiin

FL kirjoittaa 28.7., että turvallisen reitin suunnittelu koulun ja kodin välillä on vanhempien vastuulla. Se ei toteudu Talsoilan ja Paavolan lapsilla, kun/jos menevät monariin heti ekalta luokalta. Kuka on vastuussa, jos vanhemmat ei työnsä puolesta voi pysäyttää liikennettä, kun lapsi ylittää esim. Turuntien.

Kuka vastuussa

Humppilan seurakunnan lasten päiväkerhot loppuivat, säästöä tuli, nyt vuorossa sankarihaudat .Vielä jää haudat, joita seurakunnan hoidossa on. Kukkaistutuksissa tänä vuonna jo paljon säästöä tullutkin. Rahat loppu kirstussa.

TOINEN SANKARIVAINAJAN LAPSENLAPSI

Nimim. Piittaamattomia (28.7.), ihme kyttäämistä sinulta. Oliko montakin maskitonta Tammelan valtuutettua? Olisit vielä laittanut heidän nimensäkin yleiseen tietoon.

Hanki elämä

Otin Humppilassa ensimmäisen rokotteen se oli Astra. Toisessa ei kysytty ja laitettiin Astra, vaikka toiset saa valita rokotteen. Kysyin Astran tehosta, ei osattu sanoa.

Huolestunut

Maalaisjärkeä nyt kehiin. Perutaan se kapakoita kiertävä miestenkymppi. Kuka kantaa vastuun?

Forssalainen

Satuin muuten näkemään Rami Sarmaston kolaroidun punaisen Ford Cortinan hinurin perässä Forssassa.

OTTO ENO

Oliko Rami Sarmasto siis elossa kolarin jälkeen vai kuoliko heti?

Totuus

Emävale tilasto 29.7. Viime hallituskaudella luettiin työllisiksi vaikka yhden päivän olla töissä.

Mää

Mistä johtuu, että rugbyn pelaaja kestää kolhun kuin kolhun? Sen sijaan potkupalloilija pyörii tuskissaan pienestä hipaisusta. Surkeata teatteria?

Potkupalloilija

Koronatartuntojen todellinen määrä ei näy, koska testeihin ei pääse.

Jonot kasvavat

Hallitus näyttää hoitavan enemmän olympialaisia kuin koronaa.

Missä hallitus luuraa?