Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö eduskuntavaaliehdokasta? Tästä pääset Forssan Lehden vaalikoneeseen

Eikö välitön hengenvaara ole riittävä syy pelastaa ihmishenkiä?

Järkyttävää huomata että Suomessa(kin) on suuri joukko ihmisiä, joiden mielestä edes välitön ja ilmeinen hengenvaara ei ole riittävä syy turvata ja pelastaa ihmishenkiä, ihmisiä ja perheitä jotka ovat oman henkensä menettämisen uhalla suojelleet suomalaisia. Tälläista ajattelutapaa on vaikea mieltää sivistysvaltioon.

RAAKALAISET

ISO Kiitos SMCF ry.n porukalle lauantaisesta tapahtumasta! Ja ennen kaikkea meidän ”ryhmä-rämän” ennakkoluulottomasta ja äärettömän ystävällisestä kohtaamisesta ja mahtavasta asiakaspalvelusta.

KT.n asukkaat ja ohjaajat

Loimijoen kuntapalveluiden eli loikun työntekijät eivät saa palkallista vapaapäivää koronavuodesta.

Työntekijä

Kiitos Ypäjän kunnalle komeista kukkaistutuksista kuluneena kesänä. Edelleen näyttävät hyviltä näin elokuun lopussa.

Kuntalainen

Eikö peruskoulu ole enään pakollista vai saako siellä käydä sillon kun sattuu huvittaan.

Erikoista toimintaa vanhemmilta

Miljardi suomalaisten hyvinvointia siirrettiin Afganistaniin.

Raha ei valehtele

Pikku-liesjärven sauna.lisätkää siihen rahahaan satanen, niin saadaan lauteisiin kaide.

Turvallisuus kaiken a ja o

Työvoimapula kertokaa mulle mitä nää työpaikat on?

?

Ministerit ja kansanedutajat laittakaa oman maan asiat ensin kuntoon ja sitten muualle. Ottakaa mallia norjasta ei ruotsista.

Veronmaksaja!

Sanoja ei voi tulkita eikä käyttää väärin, ajatteli sanoittaja, kun riimejä rustaili.

MUSTA AURINKO NOUSEE

Nimim. Mitä utopiaa (28.8.) kaduille maalataan valkoiset viivat, jotta osaamattomat kuljettajat eivät toikkaroisi kaista-ajossa.

Ratissa

Saksankadun liikennevalot ovat olleet viime aikoina pois toiminnasta. Kevyt liikenne on ollut vaikeuksissa, kun valoja vastustustavat kaaharit eivät huomioi jalankulkijoita. Jos valoja poistetaan niin silloin on risteykset varustettava tehokkailla ajohidasteilla. Liikenneympyröissä ajohidasteet estäisi kaahareiden aiheuttamia ongelmia.

Veronmaksaja

Mitä hyvää on siinä että lopettaa kokonaan leivän syömisen – paitsi jos on keliakia?

UH

Tammelan koulukeskuksella etäopetuksessa 6-9lk:t, lisäksi pari alakoulun luokkaa. Miksi? Tartuntaluvuilla asia ei selity. Näinkö hallitus ohjeisti toimimaan?

KORONA

Suomessa yksilönvapaus takaa että kuka tahansa suomalainen voi kanniskella hakaristilippua laittaa sen talon seinään eikä kukaan voi sitä estää.

HAKARISTIT ESIIN

Kotimaassa säästellään rokotteissa, muualle kyllä rahaa lapioidaan. Ruotsissa jo kolmatta ja USA:ssa tammikuussa jo neljättä rokotetta.

Terveys edellä

Harmi kun tartuntatautilääkäri kertoi vasta nyt, ettei karanteenissa saa käydä kaupassa. Olen käynyt joka päivä ja ilman maskia.

Hups!

Yhden asian puolueet pienillä äänimäärillä päättää asiat Suomessa.

EI NÄIN VOI JATKUA

Onko jotain järkeä että katuvalot palavat klo 16 kirkkaassa auringossa, ja öisin pimeänä? Ainakin Tölöllä tällainen ”valoilmiö”

Valoa luontaisesti

Forssan Lehti 30.08 sivu 10: ihan uusi mittayksikkö mikromilliä. Ei voi olla olemassa. On joko nanometriä tai mikrometriä.

Parta-Äijä

Suomalaisten autokurjuutta sähköautoineen on pääasiassa ajamassa elinkeinoelämän eliitti ja muu yhteiskunnan eliitti, jota työsuhdeautoineen ei asia koske.

Kiusataan omaa kansaa