Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin Suomen ilmastokriisi hoidetaan: Ajetaan maatalous alas!

Arvo Salo (sd.) sanoi taannoin, että tapa talonpoika päivässä. Todellisuudessa niistä Arvo Salon päivistä on edistytty huimasti eteenpäin. Jo muutaman vuoden on talonpoikien tappotahti edistynyt yli kolminkertaiseksi. Tänä päivänä lopettaa yli 1000 maatilaa vuodessa, eli noin kolme talonpoikaa päivässä.

Samaan toiveeseen ovat nyt yhtyneet monet muutkin, kuten Vihreiden puheenjohtaja Ohisalo, joka esitti maataloudelle uusia veroja, koska ruoan tuotanto aiheuttaa ilmastointipäästöjä. Samoin Ilmastopaneelin puheenjohtaja Markku Ollikainen vaati Suomen maatalouden päästöjä kuriin.

Näinhän asia ratkeaa. Ei tarvitse enää kenenkään muun vähentää päästöjään, kun asia hoituu näin helposti maatalouden alasajolla Suomessa. Siirrytään ostamaan kaikki elintarvikkeet ulkomailta, siellähän ne eivät saastuta ja maailma pelastuu. Kiinasta saa riisiä, Amerikasta vehnää ja maissia, Brasiliasta soijaa ja avokadoa, tomaatteja Espanjasta, perunoita Puolasta, Tanskasta maitoa ja juustoa, jne.

Tyhjennetään samalla koko Suomi Helsingin seudulle ja pariin muuhun isompaan kaupunkiin. Maaseutua tarvitaan vain kesämökkikäyttöön. Kiinnostus kotimaan matkailuunkin vähenee, kun koko maaseutu on vain pelkkää metsää ja pusikkoa.

Talonpojanpoika