Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tontti- ja talokauppiaat yhteisilmoitus Hesariin! Alkaisi varmaan kyselijöitä ja katsojia ilmaantua

Olen pitemmän aikaa seurannut, kuinka hyvin menee Helsingillä ja sen esikaupunkialueilla. Siellä asunnot ja tontit viedään käsistä ja enemmän menisi, jos vaan olisi mitä myydä. Forssalaisfirma saneeraa ullakkotiloista asuntoja ja tienaa hyvin. Tosin tämä tieto ei ole ihan tältä päivältä.

Ajatukseni mukaan forssalaiset kiinteistökauppiaat voisivat koota luettelon Helsingin markkinoille sopivista kiinteistöistään ja Forssan kaupunki parhaista tonteistaan ja laatia niistä näyttävän yhteisilmoituksen kuvineen Helsingin Sanomiin. Sitä julkaisemalla muutaman viikon välein tulevan kevään aikana, alkaisi varmaan kyselijöitä ja katsojia ilmaantua.

Ei runsaan sadan kilometrin ajaminen autolla nykyaikana ole matka eikä mikään siirtyä etätyöhön Forssaan, pois pääkaupungin hälystä ja ahtaudesta.

Jos tätä on jo kokeiltu, niin sitten ehdotukseni on turha, mutta edelleen sanonta ”Yrittänyttä ei laiteta” pitää paikkansa.

Forssalle parempaa ensi vuotta toivoen

Erkki Kaakinen

entinen yrittäjä