Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ami Laaksosen kolumnin (FL 29.12.) johdosta: Kaupunginhallituksen työskentely on ollut erittäin hyvää ja yhteistyötä on tehty hakien käsittelyssä oleviin asioihin yhteisiä näkemyksiä

Toimittaja kirjoittaa aiheesta tietämättä lainkaan asioiden todellisuutta vai tarkoituksellako kirjoittaa ”puppua” ja erityisesti kaupunginhallituksen työstä ja allekirjoittaneesta (FL 29.12.). Kaupunginhallituksen työskentely on ollut erittäin hyvää ja yhteistyötä on tehty hakien käsittelyssä oleviin asioihin yhteisiä näkemyksiä. Suuri kiitos tästä kuuluu hallituksen puheenjohtaja Mika Penttilälle. Hän on tässä lehdessä olleissa jutuissa tätä kaupunginhallituksen hyvää yhteistyötä kiitellyt.

Kiitokset kuuluvat myös jokaiselle hallituksen jäsenelle ja viranhaltijoille, jotka ovat meille aina tietoja hankkineet ja kertoneet. Itsekin olen useamman kerran tämän lehden palstalla kirjoittanut tästä meidän hyvästä yhteistyöstä ja todennut, että tässä hallituksessa on ollut ja on ilo olla mukana. Jos olisit Ami nämä kirjoitukset lukenut, et kirjoittaisi tällaista potaskaa.

Aloitin kaupunginvaltuuston jäsenenä v. 1977 alusta, 44 vuotta sitten. Aloittaessani Forssan valtuustossa ja hallituksessa oli hyvä yhteistyön henki, jonka rakensivat valtuustoryhmien puheenjohtajat, jotka kykenivät useimmiten löytämään yhteisen sovun asioista. Se rakennettiin ottaen poliittiset voimasuhteet huomioon kuitenkin niin, että jokainen ryhmä sai tavoitteitaan läpi.

Lähtiessäni mukaan nyt kuntavaalien jälkeen kaupunginhallitukseen tavoitteeni on ollut omalla toiminnallani yhtenä jäsenenä olla rakentamassa päätöksentekoon sovintopolitiikkaa, tätä samaa yhteisymmärryksen toimintamallia, johon olin tottunut jo aloittaessani valtuutettuna. Olen hyvin kiitollinen tästä puheenjohtaja Mikan aktiivisella johdolla tapahtuvasta hallitusryhmien yhteistyöhön perustuvasta toimintatavasta.

Koirat haukkuu karavaani kulkee, tuli mieleeni tästä Ami Laaksosen kommenteista. Olen saanut palvella 36 v kansan edustajana tätä maata ja olla kaupunginvaltuutettu 44 v. Niistä vuosista olen ikuisesti kiitollinen. Verkostoni ovat edelleen kunnossa ja niitä käytän seutumme hyväksi.

Toivotan kaikille terveysturvallisempaa uutta vuotta 2022. Yhteistyöterveisin

Sirkka-Liisa Anttila

ministeri, kaupunginvaltuutettu