Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ajatuksia nykyajasta ja viruksien leviämisestä – Forssalle kiitos hyvien ulkoilumahdollisuuksien järjestämisestä

Ajatuksia koronan leviämisestä ja uudesta omikronin mukaan tulosta, tämä laittaa aivot työskentelemään, miten sairauksista selviämme.

Itse olen tarkkana kaikesta ja olemme puolison kanssa kaikki rokotukset hankkineet (todistukset ovat molemmilla).

Räjähdykset avaruudessa tapahtuivat erittäin suuri aika sitten. Tutkijoiden mukaan räjähdys tapahtui Käärmeenkantajan tähdistön valtavan mustan aukon sydämessä. Kyse on viisi kertaa suuremmasta räjähdyksestä kuin mikään havaittu räjähdys koskaan aiemmin, alkuräjähdyksen jälkeen. Räjähdys havaittiin teleskoopeilla Australiassa Muirchison Widefield Array eli MWA-tutkimuslaitoksessa. Chandra-avaruusteleskoopilla uskotaan olevan tarkempi näkö kaikista koskaan rakennetuista röntgenteleskoopeista.

Tämä kerrottu räjähdys on suurin yksittäinen, mikä maailmankaikkeudessa on havaittu. Musta aukko on äärimmäisen tiheä, aika-avaruuden massakeskittymä.

Näitä kaikkia avaruudessa tapahtuvia muutoksia on pakko ajatella, etteikö niistä muka olisi levinnyt nämä maapallolla ilmestyneet viruksetkin. Ihmisten kannattaisi olla tarkkoja virusten suhteen ja rokotuttaa itsensä näitä vastaan. Maapallohan on jo virusten vallassa (korona ja omikron). Olen sitä mieltä, ettei viruksia ole ihminen itse aiheuttanut, mutta leviäminen on kyllä ihmisten omaa syytä, kun ei noudateta annettuja ohjeita.

Forssassa ja muissakin kaupungeissa ovat tartunnat lisääntyneet suuresti. Suomihan ei ole ainoa maa, jossa viruksia leviää, ympärillämme olevissa maissa ovat vieläkin runsaimmat tartunnat ihmisillä.

Yksi asia, joka hämmästyttää minua, kun ostan ryynejä linnuille, niin nekin ovat sairastuneet. Yhden pikkulinnun toin sisälle, kun oli kova pakkanen ja lintu ei enää pystynyt lentämään pois. Laitoin sisälle linnulle (oman asunnon) pahvikoteloista. Lintuystäväni ei elänyt kuin yhden yön ja kuoli ”asuntoonsa”.

Näitä eläinten kuolemia olemme puolisoni kanssa seuranneet ja huomaamme niiden kuolemisen lisääntyneen kovasti. Kaikki ovat ennemmin tai myöhemmin kuolleet niin sanottuihin viruksiin.

Olen onnellinen, että muutimme Forssaan. Nyt alkaa kaikki olla selvillä ajatuksissa. Forssan kaupunki on järjestänyt hyvät ulkoilumahdollisuudet, jopa sähkövalot ovat kävely-, hiihtoharrastukseen ja lenkkeilyyn järjestetty. Kävelykaista metsässä on kovassa käytössä tällä hetkellä. Aina on kulkijoita, kun olemme lenkillä. Uimahalli on myös hieno paikka ja siellä voi rauhassa harrastaa kaikkien toimintojen parissa. Jopa samalla hinnalla pääsee kuntosaliinkin voimistelemaan. Tietysti on noudatettava määräyksiä, että kaikki paikat joihin on kätensä laittanut pitää pyyhkiä paperilla ja nesteellä kuntoon muille kävijöille.

Ystävällisin terveisin:

Aila Lahtinen

Forssa