Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiitokset joulupukille ja hieman vihaisempia purkauksia

Nyt kun Vesihelmi on yleisöltä suljettu, niin ehtisiköhän joku siivoamaan edes kerran ne alakerran kuntosalit ja korjaamaan rikkinäiset välineet? Viimeksi kun Vesihelmi oli kuukausitolkulla kiinni, niin sama törky oli vastassa taas ovien auettua kuin ennen sulkemistakin.

Vai onko siivooja saanut lopputilin?

Kiitos kun turvasitte työmatkani loistavilla katuvaloilla. Hyvää uutta vuotta 2022.

Pyöräilijä

Kiitos Joulupukille, joka kulki kävellen Tölöllä Tuomikadulla jouluaattona n. klo 12. Pysähtelit kulkeissasi, tähystelit korkealle kaikkiin kerrostaloihin ja vilkutit kaikille. Kyllä tuli näin aikuisenkin kovin paljon joulumieli. Kiitos, kun toit iloa kaikille.

Liikuttunut

Sitä mää en ymmärrä, että jos joka puolelta huudetaan: ”Ilmastohätätila, ilmastohätätila, ei saa polttaa puilla saunaa!” No, nyt vuosi vaihtuu, niin annas olla, ammutaan sellaset pommit ja myrkyt taivaalle joka puolella maailmaa! Jukelaton käry taivaalla! Kun joku tän mulle selittäis.

FUNDEERAAJA

Hämeenlinna-vetoista Kanta-Hämettä ei kiinnosta 2-tien kehittäminen eikä Forssan seudun sote-palvelut maakuntavaalien jälkeen.

Takarivin paikat tarjolla jos niitäkään

Olen tähän asti äänestänyt joka vaaleissa, mutta nyt en aio äänestää täysin turhissa aluevaaleissa. En halua enää yhtään turhaa elättiä, jotka lihovat veronmaksajien kustannuksella! Seuraavaksi tulee sitten uusi aluevero ja veroaste nousee, vaikka nyt luvataan, että ei nouse!

60

Korona leviää hallitsemattomasti koulussa. Etäkoulu ainut keino pelastaa lasten terveys.

Jahkailu riittää

Upeata hyky! Hienosti hoidettu rokottaminen Forssan Prismassa.

Kiitos!

Jos pelkää piikkiä niin paljon, että kaipaa kädestä pitelyä ja lepertelyä, voi varmaan varata tupla-ajan Sortohakaan. Prisman rokotuspisteellä tarkoituskin olla nopea ja tehokas.

Kiitos rokottajille

Voiko äitiysneuvolassa työskennellä vihurirokkoa levittävä terveydenhoitaja? Ei onneksi voi.

Rokotuspakko

No nyt taitaa lääkärikin tietää, kun on altistuminen Forssan yhdessä hoivakodissa.

Omaisena olen tosi huolissani

Seppo Vuorio (FL 29.12.), mielipidekirjoituksesi oli hyvä alustus siitä, mistä sote-vaaleissa on kyse eli ihmisestä.

HV

Forssa-asunnoilla on säästöt käynnissä, lumenauraus ulkoistettu kevään säille, kassa tyhjä.

Asiakas

Ralf N (FL 29.12.) mietippä, mitkä ovat rakentamissaasteet ja tukirahat rajallisille energiamuodoille ja miten niiden käyttö pilaa ympäristöä?

Ydinvoimaa tarvitaan

Häiriön tapahtuessa nykyiset voimalat sammuttavat itsensä. Emme elä enää Tsernobylin aikaa.

Parta-Äijä

Kuinka lehden toimittaja voi kolumnissaan 29.12 hyökätä rajusti yhtä puoluetta vastaan, ja vielä nimiä mainiten?

Pöyristynyt

Hienoa, että pienet mielipidekirjoitukset saavat aikaan keskustelua täällä. Silloin tuo eka kirjoittaja on tehnyt monelle ajatteluloikan. Pitää muistaa, että voimakkaissakin mielipiteissä on sekä kannattajia, että vastustajia. Hyvä, että tällainen palsta on.

STALKKERI

Kirjastodemokratia (30.12.) kuulostaa yhtä vaikuttavalta kuin ennätysajassa tarvittavat äänet kerännyt kansalaisaloite kansanäänestyksestä Italian rahalahjasta. Marin totesi, ettei tässä mitään kansaa tarvita. Sitä varten meidät on valittu.

Sveitsin mallille peukku

Nimim Loimaan Prismaan ostaan raketit (30.12.). Harvoin tapaa ihan noin kielteistä ihmistä kaikkeen. Miten on, saakohan ihmiset ulkoilla, ihminenhän se kaikkein pahin saastuttaja on.

Murheita on

Meidän Fortumimme saa sanoa hyvästit sijoituksilleen Venäjällä.

Omistajan vaihdos