Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide: Kuka oikein vastaa mainosjakelusta?

Kuka, mikä taho vastaa mainosjakelusta? Yli vuoden ihmiset ovat tästä kirjoittaneet somessa ja olleet yhteydessä mm. Jakelukulmaan. Forssan Lehtikin tästä aikanaan kirjoitti, mutta mikään ei ole muuttunut.

Talsoilan omakotialueella on jatkuvasti jätetty lehtiä, ilmoituksia jakamatta. Yrittäjät, yritykset mainostavat maksullisesti keskiviikkoisin Forssan Lehdessä. Sen pitäisi tulla joka talouteen ja tavoittaa asukkaat mm. tarjouksineen. Sama koskee mm. Lidl-mainoslehteä, jossa tarjoukset alkavat torstaisin. Näitä lehtiä ei jaeta Talsoilassa joka laatikkoon. Miksi?

Viime vuonnakin mm. kunnallisvaaleihin liittyen joidenkin puolueiden esitteitä jaettiin aktiivisesti, toisten ei ollenkaan. Ei tästä enempää.

Harmittaa yrittäjien puolesta, kun emme saa tietoomme heidän maksamiaan tarjous- ja palveluilmoituksia. Tukisin ja kannattaisin seudullisia yrittäjiä/yrityksiä, jos niistä saataisiin tietoa.

Toivon vastuussa olevalta taholta vastauksia. Onko jakelun työnjohdossa käsitelty tätä asiaa? Onko jakajille painotettu huolellisuutta, että joka talou teen?

Totuus on, että jakelu ei toimi kuten mainostajat, maksajat, ovat asiaan luottaneet. Tokmannille tiedoksi, tulipahan nauru, kun postilaatikossa oli osittain revitty tarjouslehti. Ilmeisesti jakaja ei halunnut meidän tietävän kaikista tarjouksista?

Marjut Kallioinen

Jussilankatu, Talsoila