Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide: Sairaaloiden työnjaon selvittämisen pitäisi onnistua

Olen seurannut pitemmän aikaa Sirkka-Liisa Anttilan (kesk.) ja Johanna Häggmanin (kesk.) esiintymistä mediassa Forssan sairaalaa koskevissa asioissa.

Kumpikin on käynyt Forssan Lehdessä hyökkäyssotaa Forssan sairaalan, Hämeenlinnan keskussairaalan ja Kanta-Hämeen hyvinvointialueen johtajia ja esimiehiä vastaan. Lisäksi Häggmanilla oli puurot ja vellit sekaisin vuoden 2022 loppuun asti. Tällaista julkista sairaanhoitajan puoluepoliittista esiintymistä ei olisi siedetty yksityisellä sektorilla.

Neuvo Johanna Häggmanille: Ota seuraavassa aluehallituksen kokouksessa esille keskussairaalan ja paikallissairaaloiden työnjaon selvittäminen. Uskon vahvasti, että se hyväksyttäisiin työohjelmaan. Hyvinvointialueen ja Hämeenlinnan hallinnossa on yhteistyökykyisiä henkilöitä. Isoissa asioissa julkinen haukkuminen ei ole paras ja tehokkain toimintatapa.

Forssalla on vahva edustus Kanta-Hämeen hyvinvointialueen aluevaltuustossa ja aluehallituksessa. Valtuustoa johtaa Sanni Grahn-Laasonen (kok.). Aluehallituksen puheenjohtaja on Kaisa Lepola (sd.) ja Johanna Häggman 2. varapuheenjohtaja. Ihmettelen, jos sairaaloiden työnjaosta ei laadita kattavaa selvitystä.

hallintotieteiden maisteri, Forssa