Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Johanna Häggmanille: Jatkuva julkinen hyökkäys mediassa ei ole nyt viisasta

Forssan Lehdessä 22.2. julkaistussa kannanotossasi viittasit siinä 20.2. olleeseen kirjoitukseeni Kanta-Hämeen sairaaloiden työnjaosta.

Sinun mielestä olen sote-asioita tuntematon. Ei pidä paikkaansa. Olen opiskellut ja seurannut sosiaali- ja terveysasioita noin 55 vuotta. Tunnen alan historian ja kehityksen. Minulla on myös ammatillista ja poliittista kokemusta kansanterveystyön kuntainliiton, yliopistollisen sairaalan ja keskussairaalan hallinnosta.

Suosittelen kaikkia tutustumaan FL:ssä 22.2. sivuilla 4-5 julkaistuihin toimittaja Tiina Naulan laatimiin, Forssan sairaalaa koskeviin positiivisiin uutisiin.

Veikkaan, että keskussairaalaa vastaan käymällesi hyökkäyssodalle nauravat nyt naurismaan aidatkin!

Forssan seudun kuntien kannalta hyvinvointialueen hallitus on tässä vaiheessa paras foorumi keskussairaalan ja paikallissairaaloiden työnjaon täsmälliselle selvittämiselle. Jatkuva julkinen hyökkäys mediassa ei ole nyt viisasta. Ota neuvostani vaari ottamalla asia esille seuraavassa aluehallituksen kokouksessa.

Luetun ymmärtäminen ja yhteistyökyky ovat jaloja taitoja.

hallintotieteiden maisteri, Forssa