Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö eduskuntavaaliehdokasta? Tästä pääset Forssan Lehden vaalikoneeseen

Mielipide | Yhteistyöllä, Johanna! Töitä on tehty sairaalan säilyttämiseksi yli puoluerajojen

Varsinaiseen vaalipäivään on enää noin pari viikkoa. Onneksi Forssan Lehdessä mielipidekirjoittelu on ollut hyvinkin maltillista. Hyvä niin, koska meistä jokainen ehdolla oleva tekee yhteistyötä yli puoluerajojen vaalien jälkeenkin.

Johanna Häggman on kirjoittanut paljon Forssan sairaalasta ja siitä, kuinka hän on hoitanut yksin lähes kaiken valmistelun ja päätöksenteon sairaala-asioissa. Pieni liioittelu voidaan sallia näin vaalien aikaan, mutta toivoisin kirjoituksilta myös kohtuullisuutta. Vaikka mukavaa olisikin leimata juuri ennen vaaleja kaikki demarit sairaalan alas ajajiksi (FL 15.3.23), niin reiluuden nimissä olisi Johannankin hyvä todeta, että allekirjoittanut on ollut mukana vastustamassa Forssan sairaalan alasajoa ja olen ollut myös puolustamassa yöpäivystyksen säilymistä Forssan sairaalassa yhdessä Johannan kanssa. Töitä on tehty sairaalan säilyttämiseksi yli puoluerajojen.

Sairaala on ollut ja on edelleen meidän kaikkien Forssan seutulaisten yksi tärkeimmistä palveluista. Sen säilyttämiseksi on tehty paljon hyvää yhteistyötä. Onneksi meillä on edelleen Forssan seudulla sairaala, jossa omatkin läheiseni ovat saaneet viime viikkoina hyvää huolenpitoa, niin päivystyksessä kuin kotisairaanhoidossa. Kiitos siitä!

kansanedustajaehdokas (sd.)