Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Fine diningia pääsiäispöytään? – Tammelalaisen lampurin vinkeillä aloittelijakin loihtii lampaasta täydellisen aterian

Lammas on löytänyt tiensä yhä useampaan suomalaispöytään. Silti sen valmistamiseen liittyy yhä monia vääriä uskomuksia, jotka tammelalainen lampuri Kristiina Liinaharja haluaa oikoa.

Huuto alkaa heti, kun Kristiina Liinaharja avaa lampolan oven. Asukkaat tietävät, mitä tilan emännän saapuminen tarkoittaa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi