Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vesilaskuista hämmennystä

Moni Forssan vesihuoltoliikelaitoksen asiakas on ihmetellyt viime päivinä kovin suurelta tuntunutta vesilaskua. Taustalla on ensimmäinen etäluettavien vesimittareiden lukemien perusteella tehty vesilaskutus, joka perustuu todelliseen kulutukseen.Vesihuoltoliikelaitoksen vesihuoltojohtaja Kimmo Paakkonen pahoittelee sitä, että vesilasku on sisällöltään erittäin epäselvä, etenkin jos etäluettava mittari on vaihdettu ennen vuotta 2015. Lue lisää sunnuntain Forssan Lehdestä

Moni Forssan vesihuoltoliikelaitoksen asiakas on ihmetellyt viime päivinä kovin suurelta tuntunutta vesilaskua. Taustalla on ensimmäinen etäluettavien vesimittareiden lukemien perusteella tehty vesilaskutus, joka perustuu todelliseen kulutukseen.

Vesihuoltoliikelaitoksen vesihuoltojohtaja Kimmo Paakkonen pahoittelee sitä, että vesilasku on sisällöltään erittäin epäselvä, etenkin jos etäluettava mittari on vaihdettu ennen vuotta 2015.

Lue lisää sunnuntain Forssan Lehdestä