Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Louneaa nurkataan

Viestintä- ja teleyhtiö Lounea on ollut nurkanvaltauksen kohteena jo pitkään. Yhtiöltä on viety myös mahdollisuus ostaa omia osakkeitaan. Nyt paikallispankit ovat lähteneet apuun paikallisen omistuksen säilyttämiseksi Forssan ja Salon seuduilla. Pelkona on, että nurkanvaltaus päättyy ratkaisuun, jossa valokuitukaapeliverkon rakentaminen keskeytyy. Tällä hetkellä Lounea on toteuttamassa jättiurakkaa valokuitukaapeliverkon rakentamiksi seutukuntien kilpailutekijäksi. Lue lisää lauantain Forssan Lehdestä.

Viestintä- ja teleyhtiö Lounea on ollut nurkanvaltauksen kohteena jo pitkään. Yhtiöltä on viety myös mahdollisuus ostaa omia osakkeitaan. Nyt paikallispankit ovat lähteneet apuun paikallisen omistuksen säilyttämiseksi Forssan ja Salon seuduilla. Pelkona on, että nurkanvaltaus päättyy ratkaisuun, jossa valokuitukaapeliverkon rakentaminen keskeytyy. Tällä hetkellä Lounea on toteuttamassa jättiurakkaa valokuitukaapeliverkon rakentamiksi seutukuntien kilpailutekijäksi.

Lue lisää lauantain Forssan Lehdestä.