Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pertunkaari jäämässä ainoaksi liikuntahalliksi

Kunnan visiossa Ypäjä 2020 -strategia on selkeä ja yksimielinen. Toistaiseksi strategia on ranskalaisia viivoja paperilla, mutta tekstit viivojen perässä ovat vahvoja niin kuntatalouden kuin asukkaiden arjen näkökulmasta. Jos strategiatyöryhmän ehdotus hyväksytään, Ypäjällä päättyy pompottelu kahden liikuntahallin mahdollisuudella. Työryhmän enemmistön mielestä Pertunkaari olisi jatkossakin Ypäjän ainoa liikuntahalli, joten uuden hallin suunnittelu keskeytettäisiin. Lue lisää keskiviikon Forssan Lehdestä

Kunnan visiossa Ypäjä 2020 -strategia on selkeä ja yksimielinen. Toistaiseksi strategia on ranskalaisia viivoja paperilla, mutta tekstit viivojen perässä ovat vahvoja niin kuntatalouden kuin asukkaiden arjen näkökulmasta. Jos strategiatyöryhmän ehdotus hyväksytään, Ypäjällä päättyy pompottelu kahden liikuntahallin mahdollisuudella. Työryhmän enemmistön mielestä Pertunkaari olisi jatkossakin Ypäjän ainoa liikuntahalli, joten uuden hallin suunnittelu keskeytettäisiin.

Lue lisää keskiviikon Forssan Lehdestä