Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Turvapaikanhakijat työllistivät poliisia Loimaalla

Poliisi sai Loimaan evankelisen kansalaisopiston tiloissa sijaitsevaan majoitusyksikköön perjantain ja lauantain aikana kaksi kiireellistä hälytystehtävää asukkaiden keskinäisten tappeluiden vuoksi.Perjantai-iltana yksi asukkaista oli uhannut riidan seurauksena toista puukolla. Lauantaina biljardinpeluu vaihtui nyrkein ja kuristamalla suoritetuksi pahoinpitelyksi. Viimeksi mainituista asioista on kirjattu rikosilmoitukset törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja pahoinpitelyistä. Yksi asukeista on ollut poliisin kiinni ottamana.

Poliisi sai Loimaan evankelisen kansalaisopiston tiloissa sijaitsevaan majoitusyksikköön perjantain ja lauantain aikana kaksi kiireellistä hälytystehtävää asukkaiden keskinäisten tappeluiden vuoksi.

Perjantai-iltana yksi asukkaista oli uhannut riidan seurauksena toista puukolla. Lauantaina biljardinpeluu vaihtui nyrkein ja kuristamalla suoritetuksi pahoinpitelyksi. Viimeksi mainituista asioista on kirjattu rikosilmoitukset törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja pahoinpitelyistä. Yksi asukeista on ollut poliisin kiinni ottamana.