Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Graffitia Ruususen linnan seinään

Micke Aho maalaa suurta lilanpunaista A-kirjainta. Se on A niin kuin art eli taide. Forssan kuvataidekoulun maalaussalissa valmistuu myös kahdeksan muuta kirjainta. Niistä tulee graffiti Rinsessa Ruususen linnan seinään. Lavasteiden osat valmistuvat Forssan kuvataidekoululla. Forssan teatterin ja kuvataidekoulun yhteisprojekti huipentuu tammikuussa. Forssan Lehti seuraa kolmiosaisessa sarjassa kuvataidekoulun ja teatterin lavasteyhteistyötä. Keskiviikon lehdessä osa kaksi.

Micke Aho maalaa suurta lilanpunaista A-kirjainta. Se on A niin kuin art eli taide. Forssan kuvataidekoulun maalaussalissa valmistuu myös kahdeksan muuta kirjainta. Niistä tulee graffiti Rinsessa Ruususen linnan seinään.

Lavasteiden osat valmistuvat Forssan kuvataidekoululla. Forssan teatterin ja kuvataidekoulun yhteisprojekti huipentuu tammikuussa.

Forssan Lehti seuraa kolmiosaisessa sarjassa kuvataidekoulun ja teatterin lavasteyhteistyötä. Keskiviikon lehdessä osa kaksi.