Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulu on avattu Forssassakin

Joulupuuro maistui jälleen kerran Forssan joulunavauksessa. 400 litran satsi riitti kuitenkin hyvin, vaikka jo ensimmäisen puolen tunnin aikana oli jaettu tuhat annosta. Puuron oli tehnyt jokioislaisen Liekkitiimin Kari Raatikainen. Hän aloitti puuron teon aamukymmeneltä. Puuro sai hautua rauhassa kolmisen tuntia. – Riisipuuron keittäminen on taitolaji. Ja kerma on sen salaisuus, Raatikainen paljasti.Lue lisää maanantain Forssan Lehdestä.

Joulupuuro maistui jälleen kerran Forssan joulunavauksessa. 400 litran satsi riitti kuitenkin hyvin, vaikka jo ensimmäisen puolen tunnin aikana oli jaettu tuhat annosta. Puuron oli tehnyt jokioislaisen Liekkitiimin Kari Raatikainen. Hän aloitti puuron teon aamukymmeneltä. Puuro sai hautua rauhassa kolmisen tuntia.

– Riisipuuron keittäminen on taitolaji. Ja kerma on sen salaisuus, Raatikainen paljasti.

Lue lisää maanantain Forssan Lehdestä.