Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Avomiehen viiltäminen toi ehdollista

Kanta-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut forssalaisen naisen törkeästä pahoinpitelystä ehdolliseen vankeuteen yhdeksi vuodeksi neljäksi kuukaudeksi. Koeaika päättyy 30. kesäkuuta 2018.

Nainen oli viime marraskuun 30. päivänä viiltänyt isokokoisella keittiöveitsellä asunnossaan ollutta avomiestä polveen aiheuttaen syvän haavan, josta seurasi patellajänteen osittainen halkeaminen. Vamma edellytti sairaalahoitoa. Sairaalahoito kesti useita kuukausia. Polvi on nyt parantunut.

Nainen myönsi oikeudessa syytteen oikeaksi. Mies oli käynyt ostamassa lonkeroa naisen pankkikortilla eikä naisella ollut tarkkaa kuvaa tapahtumista asunnossa. Jostain oli syntynyt kuitenkin riitaa ja nainen oli tarttunut keittiöveitseen. Asunnossa ei ollut paikalla muita. Oikeus katsoi, ettei ole uskottavaa, että syvä vamma olisi voinut aiheutua jotenkin vahingossa. Pariskunta on sopinut asian ja he ovat edelleen yhdessä.