Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Anttilasta ja Purasta Keskustan kunniajäseniä

Keskustan kansanedustaja forssalainen Sirkka-Liisa Anttila ja tammelalainen Martti Pura nimettiin puolueen kunniajäseneksi Keskustan puoluekokouksessa Seinäjoella.Puolueen mukaan Anttila täyttää kunniajäsenen kriteerit paitsi pitkällä uralla kansanedustajana ja ministerinäkin niin myös poliittisella työllään kunnallispolitiikassa. Anttilalla on lukuisia luottamustehtäviä, muun muassa sairaanhoitopiirissä.Keskusta myönsi kunniajäsentittelin kaikkiaan 55 jäsenelleen. Kunniajäsenyys myönnetään muun muassa pitkäaikaisen puoluetyön perusteella.

Keskustan kansanedustaja forssalainen Sirkka-Liisa Anttila ja tammelalainen Martti Pura nimettiin puolueen kunniajäseneksi Keskustan puoluekokouksessa Seinäjoella.

Puolueen mukaan Anttila täyttää kunniajäsenen kriteerit paitsi pitkällä uralla kansanedustajana ja ministerinäkin niin myös poliittisella työllään kunnallispolitiikassa. Anttilalla on lukuisia luottamustehtäviä, muun muassa sairaanhoitopiirissä.

Keskusta myönsi kunniajäsentittelin kaikkiaan 55 jäsenelleen. Kunniajäsenyys myönnetään muun muassa pitkäaikaisen puoluetyön perusteella.