Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuka on seudun valoisin persoona?

Forssan seudulla huhuillaan jälleen vuoden positiivisimman henkilön perään. Forssan Seudun Nuorkauppakamari ja Positiivarit oy etsivät jo kuudetta kertaa henkilöä, joka on tavalla tai toisella toiminnallaan vaikuttanut Forssan seutuun positiivisesti.

-Tärkeintä valittavassa henkilössä on sisukkuus ja tekemisen meininki. Kiva nähdä, mitä ehdotuksissa lukee; perusteluita ja henkilöitä ei osaa ennakoida etukäteen, sanoo valintaraadissa vaikuttava Jaakko Leskinen Nuorkauppakamarista.

Muita valintaraadin jäseniä ovat kaupunginjohtaja Sami Sulkko, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mika Penttilä, viestinnänsuunnittelija Johanna Talikainen ja viime vuoden Forssan seudun positiivisin, Forssan kaupungin liikuntasihteeri Pauliina Jolanki sekä yhteistyökumppani Forssan Lehden edustaja.

Vuoden positiivisimmaksi voi kuka tahansa ehdottaa seudulla asuvaa henkilöä. Ehdotuksia voi lähettää tästä päivästä 19. heinäkuuta asti Forssan Seudun Nuorkauppakamarin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella. Leskisen mukaan ehdokkaita on vuosittain ollut noin parikymmentä.

-Ehdotukseen kannattaa tiivistää oleellinen, sillä raati tekee valintansa niiden perusteella, neuvoo Leskinen. Forssan seudun vuoden positiivisin henkilö julkistetaan ja palkitaan kunniakirjalla Holjilla 6. elokuuta. Hän on ehdolla myös Positiivareiden vuoden positiivisimman suomalaisen tittelin haltijaksi, joka valitaan elo-syyskuun vaihteessa positiivisuusviikolla. FL