Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

TUG-klubilla paikallista rockia ja rappia

Tyykikylä Underground kattaa Forssan Työväentalon TUG-klubille lauantaina 24.9. monipuolisen rock- ja rap-tarjoilun. Illan ohjelmistossa on kuusi erilaista esiintyjää, joiden juuret ovat tavalla tai toisella Forssassa.

-15 vuotta takaperin olisi ollut likipitäen mahdotonta järjestää vastaavanlainen ilta näin laadukkaasti paikallisten bändien toimesta, kertoo Matti Paavilainen tapahtumaa järjestävästä TUG Agencystä.

Illan rock-annoksesta vastaa kolme bändiä.

Forssalaislähtöisten Oskar Niemisen ja Jyrki Iivanaisen sekä kälviäläisen Osku Isosaaren trio Lazy Moose soittaa modernia rockia. Yhtye kertoo löytäneensä nyt rokkaavamman ja rouheamman tyylin, joka sopii heille.

Womack on julkaissut viimeksi pääosin akustisilla instrumenteilla soitetun levyn, mutta aikoo laittaa TUG-klubilla sähköt takaisin päälle. Bändi tunnettiin aiemmin säröstä, sähköstä ja desibeleistä.

Klassista rockia pilke silmäkulmassa soittaa akustinen kitaraduo YHG.

Rap-sävyjä iltaan tuovat kolme pitkäsoittoa julkaissut Pono, 24-vuotias forssalainen rap-artisti Midas sekä salaperäinen rap-artisti OG Ulla-Maija.

Aina naamioituneena ja vain artistinimellään esiintyvä rap-laulaja OG Ulla-Maija toteaa, että hänen musiikissaan esittämänsä näkemykset ovat joillekin liikaa, eikä hän halua väitellä niistä yksityiselämässään.

Myös tuore nimi Midas lähestyy aiheitaan kantaaottavilla lyriikoilla.

Forssalaissyntyinen rap-artisti Pono on luonut omaperäisen soundin sekoittamalla musiikkiinsa eri tyylilajeja.

-Forssassa ei ole liikaa korkeatasoisesti tuotettuja tapahtumia, eikä ainakaan kohtuuhintaan. Nyt on saatu laadukas ja ennen kaikkea paikallinen esiintyjäkaarti, jota tukee huippuluokan tuotanto. Tämä tulee olemaan hyvä avaus klubikonseptillemme, Paavilainen päättää.

Työväentalon ovet aukeavat kello 18. Musiikki alkaa tuntia myöhemmin. FL