Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

LHJ osti J Syrjänen oy:n

Loimi-Hämeen Jätehuolto oy on ostanut J.Syrjänen oy:n osakekannan. Kaupan myötä pitkään toimineen J Syrjäsen toiminta siirtyy kokonaisuudessaan osaksi LHJ Group -konsernia.

Henkilökunta siirtyy LHJ Groupiin vanhoina työntekijöinä.

J.Syrjäsellä on pitkä kokemus sähkö- ja elektroniikkaromun, kaapeleiden, rakennusjätteiden, metalliromun ja monen muun jätemateriaalien kierrättämisestä Forssan käsittelykeskuksessaan Kiimassuolla. J. Syrjäselle valmistui muutama vuosi sitten uusi murskaus- ja erottelulaitos.

LHJ:n toimitusjohtajan Immo Sundholmin mukaan kauppa mahdollistaa jatkossa entistä tehokkaamman palvelutuotannon sekä korkeamman jalostusarvon erilaisille kierrätysmateriaaleille.

LHJ Group työllistää noin 100 henkilöä ja sen liikevaihto on tänä vuonna noin 23 miljoonaa euroa.

-Yhdessä LHJ Groupin nykyisten käsittelylinjojen kanssa pystymme tarjoamaan entistä laajemman palvelukokonaisuuden. Olemme yhdessä alan monipuolisin käsittelyoperaattori, toteaa LHJ:n hallituksen puheenjohtaja Petri Koivula (kok.). Kauppa vahvistaa erityisesti sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätystä. LHJ Groupiin kuuluvat nyt yrityskaupan lisäksi emoyhtiöt Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy ja tytär- ja osaomisteyritykset Suomen Erityisjäte Oy, Suomen Elektroniikkakäsittely Oy, Suomen Tietoturva Oy ja Cool-Finland Oy. FL