Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Löytöeläimille kerätään taas ruokaa

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ja Naisten Toimintaryhmä Ompelukerho järjestävät nyt jo viidennentoista kerran kansainvälisellä eläintenviikolla ruoankeruutempauksen löytöeläinten hyväksi.

Jokioisten Esy kerää Citymarketissa perjantaina 7.10. klo 16-20 ja lauantaina 8.10. klo 10-18. Prismassa perjantaina 7.10. klo 16 – 20.

Keräyskärryt ovat S-market Jokioinen, S-market Tammela, Sale Humppila ja Sale Ypäjä koko viikonlopun 7.-9.10. ja samoin Tokmannissa on kärry koko saman viikonlopun. Eläinkaupat Zoojatar ja Musti ja Mirri ovat mukana 4.-11.10, Kutomon apteekki koko viikonlopun 7.-9.10.

Ihmiset voivat ostaa eläimille ruokaa omien ostostensa yhteydessä ja tuoda ne keräyspisteeseen eteenpäin toimittamista varten. Tänä vuonna sijaiskodit toivovat erityisesti penturuokaa ja kissanhiekkaa. Löytöeläinkodit toivovat, että kaikista halvimmat ruoat jätetään ostamatta, koska kissat ovat erittäin nirsoja varsinkin halpamerkkien suhteen. Lahjoittajien toivotaan huomioivan sen ikävän tosiasian, että löytöeläimet ovat vähintään 95 prosenttisesti kissoja.

Tänä vuonna lahjoitukset menevät SLEK ry:lle joka auttaa kissoja mm. Somerolla ja Urjalan Esyn & Ompelukerhon yhteisiin sijaiskoteihin, joita etsitään ja tarvitaan jatkuvasti lisää). Jokioisten Esy lahjoittaa Käpälämäkeen eli paikalliseen löytöeläinkotiin.