Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Runsaasti rattijuoppoja arkipäivänä Hämeesssä

Rattijuoppojen runsas määrä arkipäivänä yllätti Hämeen poliisin. Rattijuoppoja jäi keskiviikkona kiinni Hattulassa, Hämeenlinnassa, Tammelassa ja useampia Lahdessa. Lähes kaikki kuljettajat puhalsivat yli törkeän rattijuopumuksen rajan. Poliisilla oli 102 tehtävää Kanta-Hämeessä ja 121 tehtävää Päijät-Hämeessä. Päihtyneitä tuotiin säilöön yhteensä seitsemän henkilöä. Poliisia työllisti päivittäiseen tapaan häiriökäyttäytymistehtävät ja niin sanotut kotikeikat.

Rattijuoppojen runsas määrä arkipäivänä yllätti Hämeen poliisin. Rattijuoppoja jäi keskiviikkona kiinni Hattulassa, Hämeenlinnassa, Tammelassa ja useampia Lahdessa. Lähes kaikki kuljettajat puhalsivat yli törkeän rattijuopumuksen rajan.

Poliisilla oli 102 tehtävää Kanta-Hämeessä ja 121 tehtävää Päijät-Hämeessä. Päihtyneitä tuotiin säilöön yhteensä seitsemän henkilöä. Poliisia työllisti päivittäiseen tapaan häiriökäyttäytymistehtävät ja niin sanotut kotikeikat.