Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koetuksen kymmenikkö koossa

Jokioisten Koetus on hyvissä ajoissa liikkeellä ensi kauden joukkueensa kokoamisessa.

Koetus on solminut kuluneen kauden pelaajiensa kanssa kahdeksan jatkosopimusta ja hankkinut kaksi uutta pelaajaa.

Koetuksessa jatkavat Iiro Hämäläinen, Eemeli Mäntyvaara, Mika Reini, Joni Salo sekä edustusjoukkueen lisäksi myös B-poikien SM-sarjassa Jokioisilla pelanneet Oskari Friman, Ville Nieminen, Paavo Salo ja Akseli Åberg.

Uusia pelaajia ovat etenijäjokeriksi tuleva paluumuuttaja Janne Vepsäläinen, joka pelasi tänä vuonna Järvenpäässä sekä Suomensarjaa viimeksi Nurmossa ja aiemmin Ykköspesistä Ylistarossa pelannut Petri Koivuluoma. 30-vuotias Koivuluoma tulee Koetukseen kokeelle.

Koetuksen puheenjohtajan Ari Kettusen mukaan neuvottelut muutaman vanhan pelaajan kanssa jatkuvat.

Koetuksen pelinjohtaja vaihtuu, sillä Jesse Villa ei jatka tehtävässä.

– Tavoitteena on koota noin tusinan pelaajan rinki. Sen jälkeen uusi pelinjohtaja voi valita vielä muutaman pelaajan tarvitsemilleen paikoille. Joukkueen kooksi tulee maksimissaan viisitoista pelaajaa, Kettunen kertoo.

– Tarkoituksena on koota joukkue, joka pystyisi tätä vuotta parempaan tulokseen. Meillä oli käsittääkseni lohkon paras pelaajamateriaali, mutta niin vain pelit päättyivät ensimmäisiin pudotuspeleihin, Kettunen toteaa. FL