Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tammela päivitti aamu/ip-toiminnan

Tammelan sivistyslautakunta päivitti pienten koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan periaatteita.

Lautakunta päätti iltapäivätoiminnan käynnistämisen minimiryhmäkooksi ensi lukuvuoden alusta kahdeksan oppilasta, jotka ovat lähinnä 1.–2. vuosiluokalta. Ennen minimi oli viisi, joka on koettu liian pieneksi.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan kuukausimaksut pysyvät ennallaan, mutta maksuja kohtuullistetaan esimerkiksi sairauspoissaolojen perusteella.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan kuukausimaksut ovat kolmelta tunnilta 70 euroa ja neljältä tunnilta 90 euroa kuukaudessa.

Kuluvan vuoden alusta maksusta peritään vain puolet silloin, kun lapsi ei sairautensa vuoksi voi kalenterikuukauden aikana osallistua toimintaan yli 10 päivänä.

Maksua ei peritä lainkaan, jos sairauspoissaolo kestää koko kuukauden. Huoltajan on toimitettava terveydenhoitajan tai lääkärin todistus sairauden laadusta ja ajasta.

Jos lapsi ei muusta syystä osallistu toimintaan koko kuukautena, Tammela perii puolet kuukausimaksusta. Osallistumisesta ei peritä muita maksuja.

Maksuun sisältyy välipala.

Maksu peritään jokaiselta kuukaudelta, jona lapsi osallistuu toimintaan. Jos aamu- ja iltapäivätoimintaa annetaan enintään 10 päivänä kuukaudessa, laskutetaan vain puolet maksusta eli kolmelta tunnilta 35 euroa ja neljältä tunnilta 45 euroa. FL