Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huomionosoitus pitkäaikaiselle työlle

Nuorisotyöntekijä, etsivä nuorisotyöntekijä Sari Mäntyvaara palkittiin Suomen 100-vuotisjuhlapäivänä tasavallan presidentti Sauli Niinistön myöntämällä Suomen Valkoisen Ruusun mitalilla. Torstaina Mäntyvaara vastaanotti mitalin kaupungin järjestämässä juhlatilaisuudessa nuorisotila Kuutamolla.

Mäntyvaara aloitti Forssan kaupungin palveluksessa vuonna 1988 ja loppuvuodesta tulee työskentelyä nuorten parissa täyteen 30 vuotta. Forssan palveluksessa Mäntyvaara on ollut koko ajan lukuun ottamatta kahden vuoden virkavapaata.

-Olen positiivisesti yllättänyt saamastani huomiosta. Arvostan sitä, mutta osaanko arvostaa riittävästi, Mäntyvaara pohtii.

-Olen kiitollinen Forssan kaupungille ja työyhteisölle. Työssä on omat haasteensa, mutta sitä on helppo tehdä, kun takana on työyhteisön iso tuki. Ilman sitä moni ei tätä työtä jaksaisikaan. Iso kiitos myös omalle perheelle ja omille vanhemmille, jotka ovat avioeron jälkeen olleet lapsille läheinen ja tärkeä tukiverkko.

Forssan kaupungin nuoriso- ja liikuntapalvelupäällikkö Tapio Virtanen kiitteli Mäntyvaaraa juhlapuheessaan pitkäaikaisesta työstä kaupungin ja sen lasten hyväksi. Virkatyönsä ohella Mäntyvaara on tehnyt vapaaehtoistyötä, toiminut kolmen oman lapsen lisäksi sijaisvanhempana ja ollut mukana tukiperhetoiminnassa.

-Huomionosoitusten saamiseksi oli tiukat kriteerit, mutta Sari täytti ne, eikä sattumalta, Virtanen kehuu. FL