Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuli tuhosi vanhan puutalon Salon keskustassa – jälkiraivaus edelleen käynnissä

Palon syttymissyystä ei vielä tietoa

Salon keskustan rakennuspalon sammutuksessa on siirrytty jälkiraivausvaiheeseen, joka kestää aamuun asti, kertoo päivystävä päällikkö Varsinais-Suomen pelastuslaitoksesta hieman ennen kello viittä aamulla.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen suuresta rakennuspalosta Salon Esterinkadulla noin kello yhdeksältä illalla. Vanhan puutalon palosta muodostui runsaasti savua, ja sen takia Salon keskustaan annettiin vaaratiedote. Ihmisiä kehotettiin pitämään ikkunat ja ovet suljettuina. Vaarallista savua ei kuitenkaan enää ole ilmassa.

Jälkiraivaustöissä aamuviiden aikaan oli mukana noin 20 henkilöä. Enimmillään paloa oli sammuttamassa 80 henkilöä.

Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa, mutta se sai alkunsa yhdestä asunnosta ja levisi talon ullakkotiloihin. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Viiden huoneiston rakennuksen asunnoista on evakuoitu toistakymmentä ihmistä. Aineellisten vahinkojen suuruudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta rakennus kärsii joka tapauksessa mittavia vaurioita. STT