Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Loimaan poliisilla kiireinen viikonloppu

Poliisilla piti kiirettä Loimaalla menneen viikonlopun aikana erityisesti pahoinpitelyjen ja näpistysten kanssa.

1960-luvulla syntyneen loimaalaisen miehen epäillään syyllistyneen lievään pahoinpitelyyn ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamiseen sunnuntain vastaisena yönä ravintola Tornin edustalla. Mies oli häiriköinyt ravintolan sisällä ja järjestyksenvalvoja poisti miehen ravintolasta. Mies jatkoi edelleen häiriköivää käytöstä ravintolan edustalla. Sivullinen oli mennyt auttamaan järjestyksenvalvojaa ja saanut samalla miehen toimesta lyönnin kasvoihin sekä järjestyksenvalvoja sai osuman tilanteessa. Järjestyksenvalvoja piti miestä kiinni, kun poliisipartio tuli paikalle. Mies otettiin tapahtuman johdosta kiinni.

1990-luvulla syntyneen loimaalaisen naisen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn samana yönä saman ravintolan edustalla. Nainen oli lyönyt miestä ravintolan edustalla nyrkillä kasvoihin.

Loimaalaisen 1980-luvulla syntyneen naisen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn myös sunnuntain vastaisena yönä Loimaan torilla. Nainen oli lyönyt miestä torilla nyrkillä kasvoihin.

1990-luvulla syntyneen miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen Loimaan Prismassa perjantaina kello 13.30 aikoihin. Mies otti hyllystä tuotteen, piilotti sen takkinsa alle ja poistui kaupasta maksamatta tuotetta. Tapahtuma tallentui valvontakameralle ja tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

Perjantaina kello 18 aikoihin mies meni Sale Marttilan kassalle ja maksoi ostoksensa käteisellä. Myyjän antaessa vaihtorahaa takaisin mies sieppasi kassasta rahaa ja poistui kaupasta. Mies nousi pihalla olleen punaisen henkilöauton kyytiin ja henkilöauto poistui paikalta. Mies sai kassasta huomattavan summan mukaansa.

Saman miehen epäillään käyneen torstaina kello 21.50 aikoihin Loimaan K-Market Korintissa. Mies tuli kassalle ostoksensa kanssa ja maksoi ostoksen käteisellä. Myyjän antaessa vaihtorahaa takaisin mies sieppasi kassasta rahaa ja poistui kaupasta. Mies sai kassasta pienehkön summan rahaa.

Tapahtumat tallentuivat valvontakameralle ja miehen henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Miehen epäillään syyllistyneen aiemminkin vastaavanlaisiin rikoksiin.