Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Forssalaiskaupan ulkopuolella pahoinpidelty vartija yhä sairaalahoidossa

Forssan K-citymarketin läheisyydessä pahoinpideltiin maanantaina vartija, joka on edelleen sairaalahoidossa. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Mäkinen Hämeen poliisista on tässä vaiheessa tutkinnallisista syistä hyvin vaitonainen, mutta myöntää pahoinpitelyn tapahtuneen. Mäkinen ei kerro, onko tekijä tiedossa ja onko hän mahdollisesti kiinniotettuna. Ennen lisätietojen antamista poliisi haluaa päästä kuulemaan pahoinpideltyä vartijaa.

Pahoinpidelty vartija on Securitas oy:n palveluksessa. Yhtiön toimitusjohtaja Jarmo Mikkonen pitää tapahtunutta todella valitettavana.

– Vartijan tilanteesta on tänään kuulunut positiivista viestiä. Näyttää siltä, että hänen vammansa eivät ole niin vakavia kuin aluksi pelättiin, Mikkonen kertoo.

Mikkosella ei ole tietoa, miksi vartija pahoinpideltiin ja mikä on tapahtumien kulku ennen pahoinpitelyä. Hän sanoo, että tapahtuneeseen suhtaudutaan yrityksessä vakavasti.

– Käymme läpi tapahtuneen sekä linjajohdossa että työsuojelutoimikunnassa ja pohdimme keinoja, joilla tällaisia tapahtumia voitaisiin eliminoida.

Mikkosen mukaan vakavia väkivaltatilanteita Securitakselle sattuu verraten vähän. Viime vuonna uhka- ja väkivaltatilanteita sattui miljoonaa työtuntia kohden reilut kolmesataa. Määrä aleni hieman vuoteen 2017 verrattuna. FL

EDIT: Korjattu klo 14.49 juttuun ja otsikkoon tarkempi tapahtumapaikka. Pahoinpitely ei tapahtunut kaupan sisällä, vaan poliisin mukaan sen ulkopuolella.

EDIT: Juttuun lisätty klo 16.23 Securitas oy:n toimitusjohtajan kommentit.