Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Iäkäs nainen loukkaantui ulosajossa Urjalassa – Molemmat ajokaistat taas käytössä

Iäkäs nainen loukkaantui lauantaina ulosajossa Urjalassa. Onnettomuus tapahtui hieman kello kahden jälkeen Forssantiellä. Pelastuslaitos irrotti naisen katolleen ojaan päätyneestä autosta. Nainen toimitettiin sairaalahoitoon. Auton kyydissä oli myös koira, jolle ei tiettävästi käynyt kuinkaan. Onnettomuuden jälkeen tapahtumapaikalla oli noin tunnin ajan käytössä vain yksi ajokaista. Liikenne on jo palautunut normaaliksi. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä. FL

Iäkäs nainen loukkaantui lauantaina ulosajossa Urjalassa. Onnettomuus tapahtui hieman kello kahden jälkeen Forssantiellä.

Pelastuslaitos irrotti naisen katolleen ojaan päätyneestä autosta. Nainen toimitettiin sairaalahoitoon. Auton kyydissä oli myös koira, jolle ei tiettävästi käynyt kuinkaan.

Onnettomuuden jälkeen tapahtumapaikalla oli noin tunnin ajan käytössä vain yksi ajokaista. Liikenne on jo palautunut normaaliksi. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä. FL