Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Taikinatiinusta olutsammioon — Forssan vuoden yrittäjältä eivät ideat kesken lopu

Pekko Koivisto kehittää uusia tuotteita vanhaa kunnioittaen. Tulevaisuudessa siintää oluen paneminen.

Forssan Käsityöläiskadun leipomossa on leivottu paikallista leipää yli sadan vuoden ajan. Nykyään paikalla toimiva leipomoyritys on Pekko Koiviston isovanhempien Tauno Antero (Antti) ja Sirkka Koiviston vuonna 1956 perustama Antin Konditoria.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi