Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Erittäin huonoa ajokeliä luvassa etelän iltapäiväruuhkiin – Finnair peruu lentoja huonon sään vuoksi

Lumipyry ja sohjoiset tiet vaikeuttavat liikennettä tänään suuressa osassa maata. Ilmatieteen laitos varoittaa, että ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivästä alkaen eteläisessä ja keskisessä Suomessa.

Kanta-Hämeessä ajokeli muuttuu Ilmatieteen laitoksen mukaan huonoksi aamupäivästä alkaen lumipyryn ja sohjoisten teiden vuoksi.

Erittäin huonoa ajokeliä on odotettavissa Uudellemaalle, Kymenlaaksoon ja Etelä-Karjalaan. Varoitukset ovat näillä näkymin voimassa koko päivän

Ilmatieteen laitoksen mukaan etelästä leviää aamulla laajempi räntä- ja lumisateiden alue. Erityisesti iltapäiväruuhkassa on syytä varautua huonoon keliin.

Ennusteen mukaan pohjoisessa jatkuu tänään laajoilla alueilla varsin selkeä ja poutainen sää, joskin yöstä alkaen lumisateita leviää myös pohjoiseen.

Maan etelä- ja keskiosiin luvataan tänään myös voimakasta puuskaista itätuulta. Eteläisillä ja läntisillä merialueilla varoitetaan kovasta tuulesta aamusta alkaen.

Lentoyhtiö Finnair on ilmoittanut peruvansa useita Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähteviä kotimaan ja Euroopan lentojaan keskiviikkona sääolosuhteiden vuoksi.

Yhtiön mukaan ennustetut sateet sekä kova tuuli rajoittavat liikennettä ja vaikeuttavat toimintoja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Jo eilen ilmoitettiin yhteensä 14 lennon perumisesta. Yhtiön mukaan myös lentojen viivästykset ovat mahdollisia.