Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huumeiden käytön lopettamiseen saa apua poikkeusoloissa – Nimettömät narkomaanit järjestää etäkokouksia

Koronaviruspandemia koskettaa myös Nimettömien narkomaanien (NA) toveriseuraa.

Kun yli kymmenen hengen julkiset kokoontumiset on kielletty, järjestävät NA-ryhmät etäkokouksia, kuten chatteja ja videokokoontumisia.

Kokouksiin ovat tervetulleita kaikki, jotka ajattelevat, että heillä saattaisi olla huumeongelma.

Päivittäin järjestettävät toipumiskokoukset ovat NA:n keskeinen palvelumuoto. Niissä huumeetonta elämää haluavat addiktit kokoontuvat jakamaan toipumisensa toistensa kanssa.

Kokouksia järjestäville NA-ryhmille on määritelty yksi päätarkoitus, joka on saattaa sanomaa vielä kärsivälle addiktille. Sanoma on, että kuka tahansa addikti voi lopettaa huumeiden käytön ja oppia uuden tavan elää ilman huumeita.

NA-kokousten tärkein kohderyhmä ovat tulokkaat, eli sellaiset ihmiset, jotka epäilevät, että heillä on huumeongelma ja etsivät ensimmäistä kertaa apua NA:sta

Usein he ovat kuulleet yhteisöstä läheisiltään, tutuiltaan, mediasta, Nimettömien narkomaanien verkkosivuilta, poliisilta, sosiaalityöntekijöiltä tai terveydenhuollon ammattilaisilta.

Näin tavoitat Nimettömät narkomaanit:

Suomessa järjestettävät etäkokoukset löytyvät tästä.

Listaa pidetään ajan tasalla jatkuvasti.

Apua voi pyytää myös puhelimitse soittamalla infopuhelimeen 050 307 7597 joka päivä klo 18–20 ja lisäksi perjantaisin klo 12–14 välillä.

Sähköpostia info@nasuomi.org luetaan päivittäin.

Kaikki yhteydenotot ovat täysin luottamuksellisia.