Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kokeilisitko tänä vappuna mojiton tai lonkeron makuista simaa? Tästä löydät reseptit vappusiman uusiin kavereihin

Vielä ehtii mainiosti panna siman tekeytymään vapuksi. Testasimme perinteisen sitruunaisen siman lisäksi greipillä, limellä ja marjoilla maustettua simaa.

Sima valmistuu huoneenlämmössä noin kolmessa päivässä ja viileässä noin viidessä päivässä. Nyt on siis juuri sopiva aika laittaa vappusima tekeytymään.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi