Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Terveystalo varautuu poikkeustilanteen pitkittymiseen aloittamalla uudet yt-neuvottelut

Yhtiö varautuu siihen, että koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne venyy.

Terveystalo aloittaa koko yhtiötä koskevat yhteistoimintaneuvottelut lomautuksista enintään 90 päiväksi tehtävissä joissa työ väliaikaisesti on vähentynyt tai loppunut. Yhteistoimintaneuvottelut alkavat 22.6. ja koskevat koko konsernia tilanteen poikkeuksellisen luonteen vuoksi.

Terveystalo jatkaa lisäksi kustannussopeutuksia vähentämällä muun muassa ulkopuolisia palveluostoja ja tarkastelemalla uudelleen investointien priorisointia.

Terveystalon tiedotteen mukaan huhtikuussa yritys- ja yksityisasiakkuuksien liikevaihto laski noin 30 prosenttia vertailukaudesta.

– Vaikka kyse on poikkeustilanteen aiheuttamasta väliaikaisesta kysynnän muutoksesta, eikä tilanne ole tällä hetkellä yhtä vaikea kuin huhtikuussa, meidän on varauduttava myös siihen vaihtoehtoon, että kysyntä ei vielä kesän aikana palaudu normaalitasolle. Tällöin meidän olisi valitettavasti jatkettava toiminnan sopeuttamista poikkeusoloihin vielä toisen vuosipuoliskon aikana, toimitusjohtaja Ville Iho kommentoi tiedotteessa.

Terveystalolla on toimipaikat Kanta-Hämeessä Hämeenlinnassa, Forssassa, Janakkalassa ja Riihimäellä.