Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Forssa kisaa HK:n suurinvestoinnista

Forssa on päässyt loppusuoralle kisassa HKScanin uuden tuotantolaitoksen sijoituspaikasta. Forssan kilpakumppanit ovat Eura, Rauma ja Säkylä. Lähes 20 kuntaa ilmoitti kiinnostuksensa 35-65 mijoonan euron investoinihanketta kohtaan. Hankkeen suunnitteluvaihe kestää ensi kesään saakka. Sen aikana HK kartoittaa valittujen kuntien kanssa eri vaihtoehdot investoinnin toteutukselle ja vaihtoehtoihin liittyvät kustannukset. Lue lisää tiistain Forssan Lehdestä

Forssa on päässyt loppusuoralle kisassa HKScanin uuden tuotantolaitoksen sijoituspaikasta. Forssan kilpakumppanit ovat Eura, Rauma ja Säkylä.

Lähes 20 kuntaa ilmoitti kiinnostuksensa 35-65 mijoonan euron investoinihanketta kohtaan. Hankkeen suunnitteluvaihe kestää ensi kesään saakka. Sen aikana HK kartoittaa valittujen kuntien kanssa eri vaihtoehdot investoinnin toteutukselle ja vaihtoehtoihin liittyvät kustannukset.

Lue lisää tiistain Forssan Lehdestä