Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Loimaalla paloi tuhkavarasto ja lato

Koulutuskuntayhtymän lämpökeskuksen tuhkavarasto syttyi tuleen lauantai-iltana Vanhalla Hämeentiellä Loimaalla. Syynä oli prosessihäiriö. Pelastuslaitos sammutti palon, jonka arvioidut omaisuusvahingot rajoittuivat 500 euroon. Hälytys tuli noin varttia vaille iltakymmenen.Perjantai-iltana Alasenjoentiellä Loimaalla paloi lato. Rakennus tuhoutui tulipalossa kokonaan. Syttymissyystä ei ole vielä tietoa, ja pelastuslaitoksen mukaan tuhopolton mahdollisuutta ei olla suljettu pois.

Koulutuskuntayhtymän lämpökeskuksen tuhkavarasto syttyi tuleen lauantai-iltana Vanhalla Hämeentiellä Loimaalla. Syynä oli prosessihäiriö. Pelastuslaitos sammutti palon, jonka arvioidut omaisuusvahingot rajoittuivat 500 euroon. Hälytys tuli noin varttia vaille iltakymmenen.

Perjantai-iltana Alasenjoentiellä Loimaalla paloi lato. Rakennus tuhoutui tulipalossa kokonaan. Syttymissyystä ei ole vielä tietoa, ja pelastuslaitoksen mukaan tuhopolton mahdollisuutta ei olla suljettu pois.