Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tjäreborgille ja sen sisaryhtiölle uusi omistaja, josta kerrotaan lisää keskiviikkona – Thomas Cookin syyskuun konkurssin jälkeen uutta omistajaa on etsitty

Syyskuussa konkurssiin ajautuneen matkayhtiö Thomas Cookin pohjoismaiselle liiketoiminnalle on löytynyt uusi omistaja. Matkatoimisto Tjäreborg kuuluu Thomas Cookin pohjoismaiseen liiketoimintaan. Thomas Cookin Pohjois-Euroopan viestintäpäällikkö Fredrik Henriksson kertoi, että keskiviikkona uudesta omistajasta kerrotaan tarkempia tietoja.

Thomas Cook kertoi viime kuussa, että se etsii pohjoismaisille toiminnalleen uutta omistajaa. Pohjoismaiseen liiketoimintaan kuuluvat Tjäreborgin lisäksi tanskalainen Spies, Globetrotter, Ruotsissa ja Norjassa toimiva Ving ja lentoyhtiö Thomas Cook Scandinavia.

Thomas Cookin syyskuisen konkurssin takia sadoilla tuhansilla lomailijoilla oli ongelmia matkustuksessa. Myös Tjäreborgin matkailijoiden lentoja peruttiin.