Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

RKP jatkaa samoilla ministereillä

RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson jatkaa mieluusti uudessa hallituksessa oikeusministerinä ja Thomas Blomqvist pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministerinä. Henrikssonilla on jo pitkä kokemus oikeusministerin tehtävästä. Molemmat ovat olleet kansanedustajina vuodesta 2007. RKP:n puoluesihteeri Fredrik Guseffin mukaan puolue ei kokoontunut päättämään ministeriasiasta enää fyysisesti maanantaina, vaan sähköpostikokous riitti. RKP pysyy mielellään myös hallituspuolueena.

RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson jatkaa mieluusti uudessa hallituksessa oikeusministerinä ja Thomas Blomqvist pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministerinä.

Henrikssonilla on jo pitkä kokemus oikeusministerin tehtävästä. Molemmat ovat olleet kansanedustajina vuodesta 2007. RKP:n puoluesihteeri Fredrik Guseffin mukaan puolue ei kokoontunut päättämään ministeriasiasta enää fyysisesti maanantaina, vaan sähköpostikokous riitti.

RKP pysyy mielellään myös hallituspuolueena.