Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lentokone suistui kiitoradalta ja katkesi kolmeen osaan Turkissa - 21 ihmistä on loukkaantunut

Koneessa oli onnettomuushetkellä 171 matkustajaa ja kuusi miehistön jäsentä. Turkin liikenneministerin Cahit Turhanin mukaan onnettomuudessa ei vaatinut kuolonuhreja.

Lentokone suistui ulos kiitotieltä ja katkesi kolmeen osaa Istanbulissa keskiviikkona. Onnettomuus tapahtui Sabiha Gokcen lentoasemalla. Onnettomuudessa loukkaantui Turkin viranomaisten mukaan 21 ihmistä. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters.

Koneessa oli onnettomuushetkellä 171 matkustajaa ja kuusi miehistön jäsentä. Turkin liikenneministerin Cahit Turhanin mukaan onnettomuus ei aiheuttanut kuolonuhreja. Lentoyhtiö Pegasus Airlinen tiedottaja vahvisti tiedot onnettomuudesta, mutta ei kertonut tarkempia yksityiskohtia tapahtuneesta.

Onnettomuuspaikalta kuvatun CNN:n videon mukaan alueella vallitsi tapahtumahetkellä sateinen sää. Onnettomuuden takia Sabiha Gokcen-lentokentälle laskeutumisvuoroaan odottaneet koneet ohjattiin Istanbulin lentokentälle.